Kom ihåg att

efter regn kommer solsken


Andas i hemmets lugna vrå.

Oj. Nu händer det alldeles för mkt i mitt liv.
Är hemma och andas lite över helgen, bästa med de är att gosa med Tindra (och ta med henne till Umeå igen).

Har mkt i skolan och som att de inte vore nog med att ha pluggat 8h/dag i veckan så har man ju faktiskt ett liv utanför oxå.
Träning, mat och framför allt de sociala.
 
Skönt nu att ta ner Tindra, ska spendera mycket tid med henne. Har hittat två st "grupper" som träffas varje kväll med sina hundar, och tränar/busar... Ena gruppen är för "små" hundar och den andra för alla. Och det iaf minst 10 hundar per kväll/grupp..
Det kommer bli så roligt för både mig och Tindra, för mig och träffa hundfolk och för Tussan och busa med kompisar.

Helgerna framöver är fullbokade.
Det jag känner mig mest taggad inför är 21 Maj, Mitt lag kommer nämligen äga tyska striden!!! sen så är det kulturnatta och peddan in the park..

Sen så är resan till Stockholm bokat vilket infall helgen efter 21 (...under yran huhu :'( ....)
Antons band, eller ett av banden, Poleshift vann delfinalen i Rockkurusellen för Norrbotten och ska därför på riksfinal i huvudstaden.
Jag ska erkänna, jag är inte det minsta taggad. Visst det ska bli mysigt sova på hotell två nätter med Antonius, MEN gruvar mig för att åka tåg med hela sällskapet... Tur jag har tentaplugg och skylla på om tristessen infaller. Kommer nog tacka Anatomiboken i slutändan trots allt.
Dagen efter stockholm långweend:en är det tenta och sen direkt hemåt för att sätta igång och jobba!!

Behöver jag ens nämna hur mycket jag längtar tills det är sommar"lov"?
Ligga med så lite kläder som möjligt i hammocken, med något kallt och dricka ex. isthe och halvsova i solen.. Det är livskvalite det :)


RSS 2.0