elajjnaa.blogg.se/asien

thai lion air

Publicerad 2015-04-08 12:26:40 i

Idag lämna vi ao nang för vidare äventyr i bangkok. Flyget skulle gå 13.10, vi visste att vi behövde vara där åtminstone 45 min utan,  så vi tog en buss kl 11. Det dök upp 11.15 (trots våra veckor i asien verkar vi ej lärt oss att det här med tider aldrig stämmer här....)! Färden skulle ta en timme, men 12.40 kom vi inspringande på flygplatsen,  sprang till fel terminal... sprang vidare till nästa, väl framme vid disken hade ju incheckningen stängd men de hade väntat på oss 😃😃 flåsande och svettiga lova vi att komma.i tid nästa gång.... 
Vi hann precis till boardningen, väl framme vid våra platser var vi omringade.... asiatiska små barn överallt! Den ena skrek högre än den andra, å stanken av obyttbajsblöja var jobbig även för en van bajstorkande ssk. Nåja, flyget tog drygt en timme. Med hjälp av marilyn manson på högsta volym i lurarna stängde jag ute skriken och när borra in näsan i mitt svinto hår maskerades lukten.  

Vi är iaf framme i bangkok! Bor verkligen mitt i smeten.  Har unna oss hotell med pool på toppen  och frukost buffé imorgonbitti 👍

krabi

Publicerad 2015-04-03 19:27:09 i

Nu har vi riktig semester! 
Svullar och äter gott mest hela tiden... ligger på stranden och flyter bland vågorna emellanåt. Men framför allt har vi bokat samma boende 5 nätter i rad!! Så jag har för första gången på över 10 veckor packat upp väskan :) det vägde 17,4 kg på flygplatsen, så det är inte lite i den ska jag säga.. nåja, mindre än en månad kvar tills jag ska hem så nu är nästan allt jag haft med mig hemifrån kastat & förnyat med prylar och kläder från asien! 
Imorgon är det dags för ännu en marknad så nu åker nog ytterligare några linnen för att få plats med morgondagens skörd. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela